Vaxol-flaska-USP-NO-DK2

Vanlige øreproblemer

Har du problemer med ørevoks? Føler du iblant at du har dotter i ørene? Føler du at du har nedsatt hørsel? Klør det i ørene? Svømmer og bader du mye? Bruker du ofte øreplugger/hodetelefoner, hørselsvern eller ørepropper? Er du over 65 år? Bruker du høreapparat? Her kan du lese mer om årsaker, symptomer og egenpleie av ørene.

Vaxol® mykgjør ørevoks og lindrer kløe

Vaxol er en brukervennlig ørespray som hjelper deg å holde ørene rene og friske. Vaxol bidrar til ørets naturlige renseprosess. Vaxol mykgjør og fjerner ørevoks og vokspropper på en naturlig måte. Vaxol reduserer behovet for øreskylling og kan gjøre øreskylling enklere når det er nødvendig. Vaxol smører og gjenfukter huden i øregangen, og lindrer dermed kløe og irritasjon på grunn av tørre øreganger. En annen egenskap er at Vaxol danner en barriere på huden i øregangen, noe som beskytter øret mot vann.

Hvorfor skal du holde ørene rene og friske?

I ørene har du to av de viktigste sanseorganene: hørsel og balanse. For at disse skal fungere godt og du skal kunne kommunisere med og omgås andre, er det viktig å holde miljøet i øret og huden i øregangen rene og myke. Miljøet i ørene påvirkes av flere faktorer: alder, person, ytre skade, bakterier osv.

Ørene tar seg av en stor del av rengjøringen helt naturlig, ved hjelp av ørevoks. Produseres det for mye eller for lite ørevoks, kan hørselen bli nedsatt og andre symptomer dukke opp. Ved å hjelpe ørene med rengjøringen opprettholder du god hørsel, god livskvalitet og sosial omgang.

Du kan bruke Vaxol® i disse tilfellene

Ved for mye ørevoks kan du bruke Vaxol for å myke opp og fjerne overflødig voks. Med regelmessig bruk kan du også forebygge problemer med ørevoks og vokspropper og unngå øreskylling. Da minimerer du risikoen for symptomer som nedsatt hørsel, dotter i ørene, øresmerter og svimmelhet.

Ved kløe og irritasjon pga. tørre øreganger kan du spraye Vaxol i øregangen for å smøre og mykgjøre huden.

Bader, svømmer eller dusjer du ofte, kan du bruke Vaxol for å beskytte ørene mot vann. Produktet legger seg på huden i øregangen og fungerer som en barriere mot vannet.

For barn

  • Enkelt og naturlig hjelpemiddel for å holde ømfintlige barneører rene og voksproduksjonen i balanse.
  • Hjelpemiddel for å unngå ubehagelig øreskylling/utsuging hos barn.

For eldre

  • Ømfintlige øreganger og ører hos eldre, eventuelt med nedsatt hørsel, blir rene og myke på en enkel og naturlig måte.
  • Bruker du høreapparat (ytre skade på øret skaper ubalanse i ørene hos eldre; 80 % av alle problemer med høreapparat er voksrelaterte), får du et enkelt hjelpemiddel til å holde ørene rene.

For voksne/unga

  • Enkelt hjelpemiddel for å forebygge og behandle problemer med hørsel og ørevoks – før problemene oppstår!
  • Hjelp til god ørehelse for deg som bruker hodetelefoner eller ørepropper (voksproduksjonen øker dramatisk ved bruk av disse – skaper ubalanse i øret og økt risiko for vokspropp).

Kjøp Vaxol® på nærmeste apotek

Kjøp Vaxol®